Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

31. 7. 2012 11:24
Spoře oděné slečny

z reklam na mne velmi často působí příjemně, vzrušivě...a věřím, že ještě dlouho to tak bude :-)

0 0
možnosti
MR

rodd

31. 7. 2012 10:27
Bible

je vlastně obrazem dětského pohledu na svět, který obdobně jako děti zatím postrádá zkušenosti z života a vlastní samostatnosti a odpovědnosti (dospělosti). Vývoj lidského charakteru - osobnosti potřebuje vzdělání jako základ k samostatnosti a rozmanité psychologické projevy, tak aby se rozvinul duševní život a poznal svoji hodnotu a hodnotu všeho kolem sebe. My vlastně pořád setrváváme a vztahujeme se k lidské společnosti jako tlupě primátů, a to z té stránky že je potřeba ji zabezpečit a chránit, tedy neustále se od ní nějak obracet a projektovat.Jenže v tom není náš potenciál, ten přichází na řadu teď a je o potřebě vyvinout svoji duševní individualitu, charakter. Ten se vyvíjí kontaktem a v bohatém prostředí kde je různé chování lidí, přírody, planety. To navíc zapadá do rozmanitého vývoje ve společnosti co se týče potřeb a smyslu života, tedy vytváří ekosystém , různých společenských "vrstev". Je to pak živná půda pro zdravý vývoj společnosti a možnosti jedinců růst.

0 0
možnosti
MR

rodd

31. 7. 2012 10:37
Re: Bible

Je potřeba pochopit tento fenomén že lidská populace není rodina a ten typ jež by se měl vychovávat a neustále na něj nějak útočit, neboť jeho účel je vytvářet bohaté prostředí pro různé potřeby lidí na jejich cestě k duševní osobnosti. Obdobně jako ve škole, nelze chtít po prvňáčkovi aby se choval a měl výsledky jako žák 8 třídy, třeba :-). Lidská společnost vlastně plní dvě úlohy, jedna je jako živočišný druh, tlupa primátů a je vlastně rodinou a má svůj rodinný kolorit a vize světa, náboženství, autoritářství, Bibli. Druhá je být lůnem pro individuální proces růstu duševenství lidí, což je vlastně i další pokračování evoluce. Jestli že někdo je doma v první hodnotě  lidského druhu, bude i jeho vize světa a potřeby s tím spojené a moc nepochopí druhý proces který učí člověka se vyznat ve světě, jeho zákonech a v sobě samém, tak že pozná odvěký řád, který je vlastně lidsky netečný a neuchopitelný, neboť není personální. Lucifer z psychologického hlediska nás učí temným zákoutím projev

0 0
možnosti
H

hafusak2

31. 7. 2012 10:21
Někdo tvrdí, že první člověk byl rolník,

někdo že prostitutka. Informovaní vědí, že prvním člověkem byl politik. Bůh stvořil svět z chaosu - a kdo dokáže jedině udělat pořádný chaos? ;-D

0 0
možnosti
F

Faustino

31. 7. 2012 10:15
Lucifer

přece není Satan.

"Lucifer coby Satan je smyšlenka založená na mylném chápání veršů Izajáše 14:12-15. Hebrejské slovo Helel je spojeno s Jitřenkou či postavou blízkovýchodních mýtů mající stejný astrální význam.

Pokud vám představitel jakéhokoliv filozofického či náboženského směru tvrdí něco jiného, pak jej upozorněte, že buď tvrdí nepravdu nebo záměrně lže a pošlete mu tento text. Sami také budete schopni rozeznat bludná náboženství založená na nepravdách. Pokud je totiž něco založeno na nepravdě, tak je to celé nehodno následování."

http://www.czechdream.cz/komentare/lucifer-je-vladce-pekel-nebo-jezis

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x
Koučink hrou - hrajeme si na změnu. Kdo si hraje nezlobí!

Pracuji s lidmi na změně. Změnit něco potřebujeme každý. A většině z nás se to nedaří. Změna je život! To víme, ale i změna typu jo-jo efektu patří k životu. Chceme se změnit a zůstáváme stále stejní... Pojďte si hrát!

Mám stránky 333coaching.cz. 

Nechci psát rady pro druhé, ale to, co vychází z mé osobní zkušenosti. Co jsem prožil a zakusil na sobě. Jen to má sílu, to funguje. Pokud to nepomůže mě samotnému, nemám právo to nabízet druhým.

Přečetl jsem spoustu dobře míněných příruček. Málokdy za nimi ale byl osobní prožitek autora. Pisatelé píší proto, aby psali ne aby sdělovali, co prožili.

Psaní je pro mně nacházením sama sebe. Ta slova jsou moje myšlenky a tím kousek mě samotného. Možná by šlo podobně jako při detekci krve podle slov určit DNA autora. To, co píšu je moje DNA. Asi tam bude i spousta chyb. Nejsem dokonalý. Některé věty bych možná znovu nenapsal. Měním se. Snažím se o osobní růst, i když je to někdy těžké. Možná bych taky za všechny svoje názory nedal ruku do ohně. Nejsem neomylný.

Stává se mi, že mě reakce čtenářů dovedou k jinému uvažování. Třeba to zabolí, ale pomáhá mi to. Moc mi ta zpětná vazba pomáhá. Díky za ní.