Diskuse

Pečení chleba

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten kváskový chléb vypadá nějak nedopečeně.

0 0
možnosti
Foto

Recept na špaldový chléb s droždím je dobrý-dělám podobný

Ale úplně mimo jste v otázce ceny.

U mouky počítáte 5Kč nicméně celkem 450g mouky a 100g ovesných vloček by stálo cca 13-15Kč takže cena by byla za 750 g cca 26Kč

0 0
možnosti
Foto

Také jsem majitelem domácí pekárny a sem tam nějaký ten chléb upeču.   Docela mě chutná slunčnicový chléb ze směsi z Lídlu, kde se 1kg sáček dá koupit kolem 30Kč.  Dělám z něj dva chleby.   Místo oleje dávám máslo a místo vody podmáslí a přidávám tam slunečnicové a lněné semínko.   Když jsou vlaškské ořechy tak občas přidám i ty. Výsledek je boží. R^:-)

1 0
možnosti

Dík za tip - určitě vyzkouším.

0 0
možnosti

Už přes půl roku peču chleba, po pár úspěšných pokusech jsem přešla na kváskový. Bez nějakých problému jsem si ho vypěstovala sama za 4-5dní. Bylo to v létě, kdy všechno jaksi snadno zkvasí. Funguje bezvadně, dokonce ho rozdávám. Z úsporných důvodů peču v domácí pekárně (elektrika), jen občas peču v el. troubě, tam se mi povede výtečně. V pekárně mám postup též vychytaný a ten bloček zas dobře krájím el. kráječem. Už bych jen tak nějaký chleba nejedla, i když uznám, že některé malé pekárny ho mají hodně dobrý.

0 0
možnosti

Měl jsem (moje žena) recept na jednoduché domácí housky a byly moc dobré, ale jak to tak bývá paměť mizerná recept v nenávratnu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS